Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olöst

När han läser ----------
rasar broarna
vattnet under
stänker blåsvart färg
när jag åter våldtas
låses slussarna
bläcket klumpas
hårt vid venusberg




Fri vers av Processan
Läst 521 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-08 23:22



Bookmark and Share


  cilax VIP
igen, så torrt,så effektivt
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan