Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens mörker




i nattens mörker
är jag trygg

först när solen
går upp

vaknar mitt tvivel




Fri vers av Christine Sabel
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-09 05:18



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Varför är vi så känsliga? Jo för att vi ska se det som är vackert i livet. Men också det hemska och mörka. Därför är vi så
2012-08-15

  Ezmeralda VIP
Javisst håller med dig till fullo.
Varför är man (jag) så känslig.
2012-07-12

  anits VIP
Berörande
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel