Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnat

Smärtan kryper genom mig

Saknaden av




Det närvarande

Det röda
Och det strålande





Mitt hål är lite större idag




Fri vers av Nephre
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-09 07:20



Bookmark and Share


  träsnidaren
Jag gillar den här. Den är stark och rak på och öppnar upp för läsaren att tolka uttrycket! Myckket fint!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre