Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinensen sätter stundom sina outplånliga spår
allt eftersom tiden och åren går ...




Du får innerligt gärna ...

... leva ut
alla dina
vildaste
och 
mest förbjudna
fantasier
tillsammans med mig


förutsatt att du
är den dig 
som är ämnad för mig

Det rum jag har
för dessa ändamål
är till sin förskaffning
sådant att
det låter dig få
gråta alla dina tårar
och
skratta alla dina skratt

dag som natt

allt är tillåtet
givet och förlåtet

så länge det handlar
om det som
berör njutningen i sig

Det enda som är förbjudet
och ej existerar i detta rum
just på grund av dess förskaffning

är allt som kan 
liknas vid bestraffning ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-09 14:41



Bookmark and Share


  Armo
2:a versen, 2:a meningen känns som att ordet "dig" är malplacerat. Ska det ordet vara där?

I övrigt, en jättefin dikt som andas kärlek, åtrå och fysisk längtan. Vackert Peter! =)
2012-07-11

  Cammie
Jättefint. Gillar slutet. Allt är tillåtet, men inom rimlighetens ramar...eller inom den kära lekens ramar.
2012-07-09

  alvan
Sannerligen och fullkomligt!
2012-07-09

  Dufvenberg
Jättebra.
De sista gillar
jag särskilt.
2012-07-09

  wildah
Så vackert till den det berör! Berör gör det nog för alla som läser din fina dikt!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP