Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormdans


Ge mig vanvett
frustration, feberyra

Hjärtslag -

som bankar snabbt, som dånar
Ge mig dina tårar

ur vrede, ur lycka, ur sorg

tysta, vrålandes
ekandes -

Annars är du bara en
av alla

krusningar på havsytan




Fri vers av miljas
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 23:28



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så oerhört träffsäkert. Dina ord träffar mig, jag får så fina bilder inom mig när jag läser detta! Avslutningen är super!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet