Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla önskar känna inklusion
men glömmer gärna

att dela med sig av sig själva ...




Om du ej delar med dig ...

... av det du 
kan och vet
utifrån
din egen erfarenhet

blir du kanske med tiden
fullständigt och helt
obevekligt obsolet ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP