Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt har sagts och ingenting kan tas tillbaka.


Som vore min mun
plötsligt en sil
med för stora hål
varur ofrivilliga ord
sipprar ut som små
smulor av teblad -

som lägger sig
med sin beska
på botten -

och gör drycken svår
att avnjuta.




Fri vers av miljas
Läst 438 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-07-12 20:10



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, livet smakar både blod och honung i en stark bild för det här!
2012-07-19

  Palett
Härlig liknelse , bravo !!!
2012-07-19

  Mattias C
Vilket språk, jättebra!
2012-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det där känner jag igen. Det händer att man önskar att man hållit tyst...
2012-07-13

    ej medlem längre
Suveränt!!! Varje ord bidrar till helheten och inte ett ord synes mig överflödigt.

Mästerligt, helt enkelt
2012-07-13

  Robin V
Mycket, mycket bra!
2012-07-12

    ej medlem längre
originellt
2012-07-12

  träsnidaren
väldigt vacker!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet