Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur serien ''korta tankar ...'' - till synes meningslösa slutsatser
med faktiskt innehåll om man tänker efter lite mer ...




Ingenting är så omöjligt ...

... som det kan se ut
Med lite gemensam ansträngning
går även
det allra mest omöjliga
att lösa till slut ...






Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-13 03:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja om man utgår från svaret först.
2012-07-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Skeptisk alla dagar utom 13 juli
Motormän ”I trafik när någon får hinders finns telefon anmäla hinder och kommer polisen och röjer skitet.
Men i livet får man bryna i helvete först sedan kommer begravningsentreprenören och löser den omöjliga lukten för dem som orsakade vålande till annan sotdöds död/
2012-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det är sant...
2012-07-13

    Ken Cassel
Nä, pessimisten har ju aldrig vunnit några segrar, Peter :)

Bra vännen!

Mvh

Ken
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP