Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en person jag tycker mycket om. För att han är sig själv, precis som han är! 




Tomatodlaren

 

 

Han odlar tomater

för glatta livet

för att stänga Ensamheten ute

hans liv passerar revy dag som natt

i drömmen lever den sitt eget liv

på dagtid utplånar den honom mer med

EN

genomträngande själslig smärta

 

 

Han odlar Pepparväxter

för att stänga Ångesten ute

han behöver krydda på det redan sagda

och det redan  gjorda..

Det som präglat honom sönder och samman

i en soppa av att ha förlorat sig 

själv

För de som alla sa och som alla gjorde

för att försvaga ...

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-14 19:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En balans och en inre kraft som berör....
2012-07-16

    ej medlem längre
Åh vilken härlig styrka i den här texten! Gillas! Mycket!
2012-07-14

  Ola Rydberg
verklig och rak text
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans