Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Aung Tin (Sai Tin Aung Hein), som översatt första delen av romanen Förvandling till burmesiska.


Du klädde om mina ord


Du klädde om mina ord
föreställningar
tankar och drömmar
till ett annat språk

det
silades
genom
dina
känslor
och
minnen

Nu finns dina ord jämte mina

dubbla meningar
dubbla budskap
dubbla drömmar




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-07-15 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet.
2017-04-07

  ULJO
Vad berörande du skriver
2012-07-16

    Doll
Fina ord till en ofta bortglömd yrkeskår. Läste lite ur Förvandling igår, återkommer med synpunkter.
2012-07-15

  Rise Little One
Tycker om dina fina tankar här

"Nu finns dina ord
jämte mina
dubbla meningar
dubbla budskap
dubbla drömmar"
något gemensamt men ändå privat...
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös