Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-11-05


Vacker Tystnad


Det satt en flicka på tåget
Hennes korpsvarta hår
Viskade om nattens hemlighet
Hon intresserade mig
Någonting sög mig in
För mitt bland allt tumult och kaos
Satt hon i lugn och
Harmoni
Hon sa inte ett ord
Inte ens en suck
Av njutning
Fastän jag såg
Att hon njöt av livet
Hennes läppar var fylliga
När hon lätt särade på dem
Brann de av sex
Och passion
Hon var det vackraste jag någonsin sett

När hon lutade sitt huvud mot stolen
Och sakta öppnade ögonen
Tittade hon rakt på mig
Med ögon som brann
Glödde

Hon log hemlighetsfullt
Sedan slöt hon sina ögon och satt stilla

När luggen lätt föll över ögonen
Var hon som en tavla
Som jag kom att minnas
Som en
Vacker Tystnad




Fri vers av lilla Du
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-16 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint !!!
2012-10-26

    ej medlem längre
oerhört vackert och originellt - på ett bra sätt.
2012-07-16

  träsnidaren
En fin text som verkligen har en sexuell och väldigt het underon. Jag gillar den skarpt. Snyggt skrivet!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du