Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad.
Bara regnet som viskar med sin osynliga tunga mot mina hänförda öron.




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-17 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian