Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja jag vet, jag tänker oc känner för mycket... Men en liten fundering så är på Tisdagskvällen.




Dränerad

 

 

Vad Gör man med drömmar

SOM

 

en efter en

 tar slut..

och själen längtar ut,

ut i det fria

det öppna och det

lätta..

 

OM

 

 man måste hoppa

för att finna

det  speciella

för att  inte bli dränerad

av livet

Vad gör man

DÅ 

när modet tryter?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hoppas att du finner din väg..varm KRAM
2012-07-18

    ej medlem längre
Dina ord är så starka och känslan går nästan att ta på....jag blir berörd.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans