Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter i vilket (behagligt dödad)

De faller i flagor


Aska eller snö
jag skiter i vilket

Dessa ord var allt
som behövdes
(död/födelse/återtagande)

dessa genomskinliga meningar


Ljuset pumpar och faller
i takt med din hud
I takt med min tomt gapande mun


Jag hör dig
greppet som lossnar
faller
i tomma hus (trappornas flinande väser mot örat)




I mitten av min död
faller allt i flagor (jag skiter i vilket)

och allt jag har kvar



är allt







Fri vers av Nephre
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 20:53



Bookmark and Share


  cilax VIP
Da shit! gillar återbruket av flagnanden
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre