Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinensen sätter in ...




Om du bara vore här hos mig ...

... skulle jag ej
ägna en sekund till
att vara här ...

,,, Då skulle 
jag ägna all min tid
och uppmärksamhet
till att få uppleva dig
nära, nära
tätt intill mig ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-18 21:22



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Längtansfyllt, starkt, vackert diktat.
2012-07-18

  alvan
Ljuva men ändock olidliga rader...
2012-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan...Ge bara inte upp hoppet.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP