Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidrig

Jag är så vidrig att jag ber tiggare om växelpengar, begår lagbrott om jag sover i bäddade sängar!

Jag är så vidrig att narkomaner inte vill dela mina nålar, blir aldrig ren trots världens alla tvålar!

Jag är så vidrig att jag inte får begravas för nära grundvatten, risk gör pandemi, blir inte insläppt i en leprakoloni!

Jag är så vidrig att min nästa tattuering bör vara en varningstext, på alla kända språk! Den bör lyda "håll dig borta, annars blir det bråk"!

Jag är så vidrig att satan vänder bort blicken, trots att jag ingår i den innersta klicken!

Jag är så vidrig att vettigt folk skyr mig, tror du jag bryr mig?!




Fri vers av deNeergaard
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-19 18:10



Bookmark and Share


  Svirran
Du e grymt smart. Det tycker jag. Jag vänder på orden lite tvärtom. Då blir det en kärleksdikt du skrivit till dig själv. Om man använder liknelser o så. Du vet vända vrida tala skriva allt är så spännande.
2012-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Klart coolt!!!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard