Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallen där du bodde

Jag måste fånga ljuset från rätt håll
För att fortsätta synas


Exploderar rummet
För att övervinna ljudet
Det malande ljudet
Av mina suckar

Lampan i hallen
Är inte din


Även om det surrar

Om ljuset












Fri vers av Nephre
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-19 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre