Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängelsebyggnad

Tärningar som hastigt faller

hetsigt som ditt falska jag



Överlevaren likt jokern


hoppa kraftfullt

slog sitt slag


En handling stark som


björnen


då förstod jag vem du var






Övervägde tänkte klart


att rädda det som evigt räddas


klarade ditt sjukdomsjag


All den kraft som ges till andra


Blir till vanmakt


Blev mitt jag



Varje ord i tillstånds

vanvett, var ett fegt och uselt val






att ta emot utan att

välja



att vara bunden



den var jag






Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP