Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite, lite skrämmande, men så befriande!


Näckens toner
hörs ännu

långt in i nattens
sommarljus

hörs i vindens sus
i bäckens porl

din tankes saga
en egen värld

långt från tidens larm
i gudarnas famn

finner själen
en egen plats




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST