Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka



Fick jag bara vila
mina ögon mot horisonten
För en stund
så nära ingenting
som det går att vara


Fick jag bara fylla
mina lungor med havets bris
Andas in
och ut i hjärtats takt -


tills glädjen känns, igen


Så som torkad, stelnad blåstång
kan väckas till liv, om bara
vågorna sköljer
över den




Fri vers av miljas
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-23 23:18



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Jag har sagt det många gånger, men varje gång jag läser dina dikter slås jag av det: Du skriver så bra :)
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet