Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåtipp


nej
jag kan inte
tippa på tårna
för
dig

du

tror
du kan
göra vad
du
vill

jag
gör det inte




Fri vers av Andasin
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-02-06 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin