Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig bor det ett litet barn

 

Om mörkret inte  funnits här nyss,

vore du inte här bredvid, nu.

 

Uppkrupen i ditt knä.

min panna mot ditt bröst jag vilar,

fläkten av dina ljumma,mjuka andetag

som mjuka smekningar mot min frusna hud

 

......

 

ängslas

som det lilla, lilla barn som bor inuti,  

att trygghet snart tar slut, på nytt .

när kylan sveper in,

och sinnet börjar ta  strid

......

när du måste lämna mig...

 

 

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-24 20:50



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Tankeväckande text. Vad gör vi med våra bar och barnet inom oss?
2012-07-24

    ej medlem längre
En text så stark att jag ryser...du kan skriva så känslorna vaknar. Skickligt.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans