Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Han står där utan far, utan mor och utan släktregister. Hans dagar har ingen början och hans liv har inget slut: han är lik Guds Son och förblir präst för evigt" Hebreerbrevet 7:3 Bild som jag köpt i USA


Utan far och utan mor.


Dessa ord

högaktuella

för mig i kväll

i ett visst

sammanhang

på saiten


Det är ett

sånt djup

i orden att

de förföljde mig

ända in i sängen

att meditera över


Godnatt kära vänner

jag lägger mig tidigt

kryper under duntäcket

och blir ensam med Gud

Så hög är min Gud

men ser till det låga


Jag kan vila trygg

i hans famn

tills morgonen gryr

och en ny dag randas

med nya möjligheter

trots all yttre oro




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-24 21:36



Bookmark and Share


  Änglaögon
Trygghetskänsla....
2012-08-24

    ej medlem längre
<3
2012-07-29

  Ljusletaren
Dessa trygghetens ord är bara ... Amen/ kram
2012-07-29

    maija tuori

Härligt ,Amen
2012-07-28

  bittemi VIP
Djup tillit utstrålar denna text!
2012-07-25

  anits VIP
Du vilar tryggt i din tro
2012-07-25

    ej medlem längre
Härliga Jesus....
2012-07-25

  Sonja Sidorow Lapington
även om jag inte delar din Gud kan jag ana den djupt innerliga känslan....
2012-07-24

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej en skön vila...
2012-07-24

  poetryGirl
vilken trygghet du beskriver här
2012-07-24

  poetryGirl
vilken trygghet du beskriver här
2012-07-24

    ej medlem längre
du vilar trygg! fint att veta...
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP