Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsam


panna mot panna

vi
blundar
andas
samma
takt

panna mot panna




Fri vers av Andasin
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-02-06 17:00



Bookmark and Share


    Cajsa
vackert!
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin