Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Denna dikt skrevs 2006 när den arbetslöse sonen vände på dygnet och satt och spelade krigsspel på datorn. Det var jobbigt när det varade, men annat tog vid, tack och lov!


Skymningsspel

Skymningsspel

Krig med vapen
jag inte vet namnet på
Krig I natten
motståndare utan namn
Krig i vårt hem
Barnsoldater
bakom terminalbord
osårbara
oövervinnliga

STRIDER!!

Dagen nalkas
nattens lek
dör ut
krafterna sinar
.....................
sover i dagens ljus
................................




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eva Kellett VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-26 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text vars innebörd berör.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP