Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinens ... - ingen ursäkt, men en godtagbar förklaring ...


Om du är lite grann som jag ...

... är din njutning
min absoluta lag ...

Att få kyssa 
dina läppar
alldeles 
så där 
underbart
lubricerande våta

och känna 
hur dina andetag
berättar för mig
om hur du 
allra helst vill
bli kysst av mig

är bara en liten
del av allt det där
som jag älskar
att få avnjuta 
tillsammans 

med dig

som är så 
där fullständigt
oförskämt syndigt
ämnad bara för mig

liksom jag 
så ock är för dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-26 07:33



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Sensuellt och känsloladdat. Bra!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP