Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsmörker.

Mitt sinne är fullt med smutsmörker, försöker att rensa det med än smutsigare ljus! Utslaget är ovisst, ljuset svider i ögonen som kemikaliepreparerat grus!

Sargat och ljusskyggt, mörka tankar med ljusets hastighet! Från vidrig klarhet vidrig klarhet! Döda demonen medan den bara är barnet!

Solglasögonen jag bär, är för att skydda omvärlden från mina nattsvarta strålar! Lurarna är till för att kväsa mina interna demoner som avgrundsvrålar! 




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-07-26 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar skriva om mina brister och svagheter. Vissa tror tydligen att jag försöker dölja dem. Varför skulle jag göra det?
Jag har ingen prestige att förlora.
Det finns ett himmelskt ljus som belyser och ett försoningsblod som renar. Resten är upp till oss.
Uppmuntran består i att det faktiskt existerar ett alternativ.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard