Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt dopp..

 

 

Vi tog oss ett dopp

i

sommarnatten du och jag,

du

lekte näcken...

 

Isande kallt det var,

men  vi värmdes av vår vänskap

och det långt och väl 

räckte

 

...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-26 22:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mysigt!
2012-07-29

    ej medlem längre
En fin text som den ovärderliga vänskapen.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans