Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesstund

så sammanstrålar vi åter
i vördnad inför
ett slocknat liv

synapser väver ett
osynligt spindelnät
mellan nu och då

har dessa fårade ansikten
grånade hår
krumma ryggar
en gång varit mina
seglatsers kaptener
vandringars vägvisare
äventyrs ledsagare

vem var jag då?
vem är jag nu?




Fri vers av Anders P VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-26 23:23



Bookmark and Share


  vera gade VIP
"har dessa...en gång varit mina seglatsers kaptener, mina vandringars vägvisare"...då känner jag ansvaret för den tiden som gick...
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP