Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillit

troskyldigt bortser jag
från missvisningen

och räknar tillitsfullt
med att resans
förespeglade mål
ska motsvaras

och erbjuda en kust
med förutsättningar
för liv




Fri vers av Anders P VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP