Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...men de av folket, som känna sin Gud, skola stå fasta och hålla ut." Daniel 11:32


Att KÄNNA Gud


Det allt avgörande är

att KÄNNA SIN GUD

då har jag

inget att frukta


Daniel stod fast i tro

även då han

blev kastad i

lejongropen


därför att

han KÄNDE

SIN GUD

blev han räddad


Att frukta Gud

som vissa vill

plocka bort

ur bibeln


betyder tillit

förtröstan

tro och vördnad

inför DEN ALLSMÄKTIGE





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-27 03:10



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
brs skrivet och bra att känns.. kram Lasse
2012-07-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
precis så är det...
amen och amen igen...
applåder
+ bo-märke


kb
2012-07-29

  anits VIP
Tack för dina fina ord, det känns självklart
att vilja känna sin Gud
2012-07-27

  Minkki VIP
en fin definition på vad fruktan är. Språket har förändrats så att många tror att man ska vara som en strykrädd hund när man fruktar...
2012-07-27

    ej medlem längre
Gud är nära, tron är allt!
2012-07-27

  walborg
Tänk om människor ville fatta vilken trygghet det är att placera Allsmäktigheten hos Gud och inte försöka bära den själv - det blir bara katastrof för allt och alla!!!!!
2012-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Det är klart att man vill känna sin Far...
2012-07-27

  Ljusletaren
Att tro ... är någonting fint!
Att tro ... kan ge dig oövervinneliga krafter!
Att tro ... ger människan tillit och styrka.
Tack för dina ord och tron/ kram
2012-07-27

    ej medlem längre
gillar!*
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP