Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandraren



Det är nånting som smyger
på natten kring vårt hus.
Han lämnar små, små svarta spår
som syns när det blir ljust.

Han vickar på sin lilla nos
och snusar här och där.
Och om jag fattat riktigt rätt
han letar mask och bär.

Han rör på sina korta ben
så fort han bara kan.
In under busken, gömma sej
för kvinna och för man.

Nu fattar du nog vad jag sett,
det igelkotten är.
För även om han sticks ibland,
jag håller honom kär.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-27 10:44



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Så fint och gulligt och med samma härliga rytm du har när du rimmar! Det blir mer att sätta melodi till!!
2012-07-28

  anits VIP
Underbart,vilken fin liten
nattvandrare du har
2012-07-28

  Maria T
Här kommer igelkotten
2012-07-27

  Chawa VIP
Så sött om lilla kotte!! :)
2012-07-27

    ej medlem längre
Underbar berättelse..om ett sött litet djur..
2012-07-27

  Palett
Trevlig text med bra rytm
2012-07-27

  Bibbi VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=973250

2012-07-27

    ej medlem längre
fin.. "min" lilla kott, tyckte kattens mat var
extra gott!" *
2012-07-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Strösocker i mjölk tycker han mycket om också.
2012-07-27

  Ljusletaren
Nämen sicken söt nattvandrare du har :-)
Såg en igelkott för någon vecka sedan och det var kul för dom är så ovanliga där jag bor. Tack för ett underbar berättelse om din kära vän.
/kram
2012-07-27

  Änglaögon
Jo, hos oss är han också en uppskattad nattlig besökare, fina rader!
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP