Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt omarbetad repris från ett dammigt hörn, ett snyggt uttryck lånat från anakreon.


Kåkspecialist

En fräck falskspelare ifrån Leiden

vann alltid i poker men säg den

som i längden, om än aldrig så sniken,

slår sannolikhetsmatematiken

så till en annan kåk fick han lejd se´n !




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-28 10:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vi får hoppas att han spelar sina kort rätt där så han inte åker på ett par knektar.
2012-07-31

  Järnkatten
Hehe, som man sår får man skörda ;)...applåd!
2012-07-29

  aol
hahaha ja så det kan gå gillas vännen, fin limerick,
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick