Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en abstinentiell fundering i nyvaknat tillstånd ...


Det är nog så väsentligt att kunna prata om sitt sexliv ...

... Men!

Det är än väsentligare att se till att man har det också ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-28 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP