Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=e8td8kWSIWk ,,Till dig finaste Annelie <3


Bilolyckan

 

 

Inatt kom du till mig,, i  min vakenhet...

MED 

En massa ångest, rädsla och sorg...

stort...KAOS...

 du förde med dig.

 

Du dog från oss för tre veckorsedan,

Våldsamt och orättvist...

men kräver fortfarande din uppmärksamhet...

 

Jag finns här som jag gjort förr

Du är DÄR

Jag är HÄR

OCH Vi kan fortsätta kommunicera

fast i olika världar.

....

 

Är så väldigt ledsen för att allt blev så här finaste du...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-28 21:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs på djupet!
2012-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Att jag vet hur det känns hjälper kanske inte dej, men jag är ledsen för din skull...Dina ord rör upp en massa känslor...
2012-07-28

    ej medlem längre
Dina ord känns nakna, smärtsamma och skriker av sorg. Du berör vännen....
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans