Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina tankar...

jag valde aldrig dina tårar
jag grät dem

inatt...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-29 01:19



Bookmark and Share


  sommarmoln
Jättefin...tycker verkligen om ditt ordval...
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric