Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen godtagbar ursäkt finnes för dessa ord - men abstinensen är bara en del av hela förklaringen ...


Det är nästan löjligt enkelt att ...

... förföra mig
förutsatt att du är ämnad för mig ...

... ty då vill jag 
så mycket
som det bara är
möjligt med dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-29 11:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh...du får vara lite försiktig i alla fall. Ta inte vem som helst.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP