Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otto...limerick



Så var det Otto som var så ambitiös
att han bjöd ut varenda tös
o ingen tjej
sa nånsin nej
för hans mandom var monstruös




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-06 21:27



Bookmark and Share


  Markattan
;o))) Kul och fyndigt som alltid. Snyggt rimmat.
2006-02-07

  Paulina LH VIP
Hahahaha!!! Superbra! Ingen vidare konstruktiv kritik, men det är ju bara så bra! :))
2006-02-07

    NoMi F
Ahh så roligt skrivet
kluriga du
fint rimmat
2006-02-06

  PoeticJustice
Ha ha underbart... Dina texter kan få mig att skratta likt inget annat.
Tack för det
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg