Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närsynt våldtäkt

visst var det vidrigt och
visst ville jag att det skulle sluta
men inte fan sa jag emot
och inte fan gjorde jag motstånd

visst var jag kanske rädd
visst var han kanske lite befallande
men inte fan fanns där löften
och inte fan fanns där hot

visst var han för gammal
visst var jag för liten
men inte fan var någon av oss vuxen
och inte fan var någon ett barn

visst har jag kanske tagit skada
men inte fan gör det mig till ett offer

så sluta ömka er över mig
jag må vara bitter
men inte fan är jag ledsen




Fri vers (Prosapoesi) av mne
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-30 04:32



Bookmark and Share


    The Poisoned One
hade glömt hur bra denna är
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

mne