Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett utkast jag hittade här


måste jag?

tvåtusensju
alla skrev namn på tungan med kajal-pennor och jag tecknade upp dig med blod från underläppen i handfatet
skrev in bokstäver i höfterna
nånting dog

vi är såna jävla klyschor hela bunten och det är sjukt hur någon av oss står ut
men tydligen är jag värd beskydd och skamlig uppoffring
är jag skyldig dig nånting mer än ett flak med öl, en flaska vin och två tequila-shots eller är det lugnt?

tvåtusentolv
aspackad i en vecka
men jag spydde fan inte en enda gång
inväntar en osäker död inom kort






Fri vers av mne
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-17 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mne