Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt bekräftat som jag vägrar tro på


ett annat utkast

jag vill bara vakna tidigt
och koka billigt bryggkaffe och stå
med en morgoncigg i fönstret
när han fortfarande sover
och se hur hans bröst
(som förövrigt mycket väl kan vara det bästa som hänt mig)
höjer och sänker sig
när han andas i synkoper
och jag vill att han behöver mig
och att när jag är det första han ser när han vaknar
så är det en bra sak

och jag vill så gärna
slippa jämföra mig med andra
när han gång på gång ju har bekräftat
(haha) att jag är det bästa
och att ingen annan har kunnat
laga honom så väl som jag
och jag önskar att jag kunde låta bli
att känna mig som en av många
när han faktiskt är en av fler
men han har älskat och jag,
jag har bara legat





Fri vers av mne
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-30 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mne