Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en uppräkning av katalysatorer i min kontinuerliga nyförälskelse


-

jag vet inte hur många gånger
jag förälskat mig i dig
för att kortvarigt
glömma
och äntligen påminnas igen
men det sker åtminstone varje gång
du häller upp en grogg
med en alldeles för liten andel sprit
och varje gång du får kväljningar
på den första 7,5:an

varje gång du vibrerar,
nästan spinner,
när du gäspar och ger mig gåshud
och tvingar hela mig att skälva till

varje gång det kliar i din gom
och
varje gång du blir för varm

varje gång du fryser

varje gång jag ser ditt nakna bröst
och går sönder i underbart förtvivlad förundran

varje gång du stammar fram ett 'alltså'
och varje gång dina muskler inte gör som du vill

varje gång du gråter
varje gång du är rädd

varje gång du kastar dig över mig och säger:
"jag var tvungen"

och
när du alltid äter
och
när du glömmer av

när du dricker 17 gånger långsammare än jag

varje gång jag gör dig ledsen,
arg eller skrämd
när jag tvingar dig att låta mig skada mig själv

när du är dum nog att älska någon
som gör dig så illa som jag
och säger att jag gjorde så bara för att jag var för svag

varje gång du blir uppenbart svartsjuk
utan att det finns något hot


varje gång du är bakfull
och varje gång jag får krypa in i din famn

varje gång du håller om mig som om du vore rädd för att dö

och varje gång du skrämmer mig för att inget annat
kan vara så bra




varje gång jag glömt allt igen

och äntligen får erinras
om hur omöjligt perfekt
en människa kan vara

om igen




Fri vers av mne
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-03 00:27



Bookmark and Share


    The Poisoned One
varför är du så himla bra
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mne