Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jord och asfalt

Kära

jag ville kyssa jorden
men aldrig asfalten

den fungerade endast
som avstamp gentemot
allt det jag hade
jorden att tacka för




Fri vers av Anders P VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP