Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag uppfann gator

Jag uppfann gator
för att få dem
att likna gator
som en gång fanns

jag uppfann gator
för att hitta staden
så som jag mindes den

de gator jag såg
tedde sig flyktigt
som förr men
ändå inte

människan hade
förlorat sin legitimitet
som skäl för
dessa gators
existens




Fri vers av Anders P VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-30 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP