Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med insperation av Salvatore Quismondos vackra dikt : Var och en står ensam på jordens hjärta / genomborrad av en solstråle - / och plötsligt är det afton.\" Tack till Vieux danios som visade vägen till denna dikt.


Ed é subito sera


Hör moder jords hjärta kalla
dig till möte

kanske är du ensam, trött
av livets svärd genomborrad

men tusen stjärnor
gör dig sällskap
denna afton

låt det dunkla
mynna ut i jorden

du bär den
den bär dig

lossa det som spänner
om dina vandringsvader


skillanden mellan
ensamhet och ensamhet
kan vara ett andetag.




Fri vers av _Mian_
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-02-06 23:40



Bookmark and Share


  Thorvald Berthelsen
Meget præcist og smukt

skillanden mellan
ensamhet och ensamhet
kan vara ett andetag.
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_