Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodad tand

Jag glömde stänga kylskåpets mur
den stod öppen när natten blir dag
Så imorse var mjölken besviken och sur
likaså vädret och jag

Men jag log mot den smältande snön
och rodde mot främmande land
Skrattet ekar så härligt på sjön
jag tror jag fått blodad tand




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-03 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt rimmad kring fysikens lagar
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander