Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättningen på 'parkvägen'


parkvägen 2


kvinnan på bänken

försöksutskriven sen maj

fickan full med moln



våt av minnena

ser snigeln under bänken

tårar falla fritt




Fri vers av Bo_67
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-03 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67