Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Semestrar är inte alltid glamor, ibland många jobbiga minnen flyter upp... http://www.youtube.com/watch?v=Ed0Nf6TFu-8


Det utsatta barnet

Har nyss gjort en kortare resa,

en resa så smärtsam som få,

en resa som tog det jag hade,

när jag var liten och trodde på livet, så.

 

Dofterna stack i min näsa,

tårarna brände som eld,

där jag  vistats  mot min vilja

för mitt val var ingen, inte ens valet av mig själv.

 

Scenerna utspelat sig åt det sorgsna

jag var ju bara ett litet barn.

ni var min trygghet och värme,

livet blev dock som ett onystat garn.

 

Det där ledsna och sorgsna,

blev  min livsmelodi,

genom livets sorger och vägar

ensam jag vandrat  utan ordet VI.

 

vindar som varit så hårda

så mitt egna gått sönder, allt jämt

ensam jag vandrat på  stigar,

så vuxna borde ha skämts.

 

 

 När jag behövde ett knä att vila mig i

då fans bara spott och spe,

det är därför jag blivit så liten,

fast jag alltid önskat  få vara med...

 

Livet är verkligen en skola

för vissa utan kompass,

man gör det man tror är rätt.

Fast man bara legat  till last..

 

 

 

 

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-03 21:02



Bookmark and Share


  Frozenflower
Suger till i magen när jag läser denna
välformulerade text!
En smärta så kännbar
2012-09-05

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2012-08-31

  mjuk
* ensam jag vandrat utan ordet VI * . Så bra formulerat. Jag känner igen mej i orden." Applåder " . Vet inte vad jag ska skriva mer . Tycker detta är en fantastisk text. Tummen upp !!
2012-08-10

  Lars Hedlin
Mästerligt skrivet "APPLÅD"
2012-08-06

  Svirran
mycket känslosam, otroligt vackert skrivet.
2012-08-03

    ej medlem längre
Att läsa det här framkallar tårar och rysningar. Vill bara ta det där övergivna lilla barnet i famnen och säga...jag ser dig och du är fin!
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans