Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här



Jag finns här
när dina ben ej bär.
Sommar, höst och
vinter, vår.
Alltid lika år från år.

Jag finns här
när många tankar tär.
Undran, frågor,
längtan, sår.
Allt till mej du lämna får.

Jag finns här
när du inte är när.
Irrar, söker,
vilse går.
Kom och följ i mina spår.

Jag finns här
och vägarna dej lär.
Ge mej handen,
nu vi går.
Genast du då bättre mår

för jag finns här.
Jag håller dej så kär.
Lycka, glädje
fyller dej,
så kom och följ med mej...




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-04 09:37



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Visst vill man att någon alltid finns
Vackert
2012-08-14

    ej medlem längre
Så fina känslor i ord..härligt
2012-08-07

  Siggesdotter
Tack för denna dikt full av förtröstan och tillit!
2012-08-06

  Chawa VIP
Sann kärlek och vänskap. Här vilar trygghet!
2012-08-05

    ej medlem längre
Jag stannar vid dina ord och känner tryggheten sprida sin värme. Tack.
2012-08-04

  anits VIP
Så fint skriver om sann och
åka kärlek
2012-08-04

  bittemi VIP
Sann kärlek beskriver du här ! Mycket fint
2012-08-04

  Tarantaran
Det låter kärleksfullt och trösterikt , som en
älskad och trygg famn ;)
2012-08-04

  Skogsfen.
Tack jag följer dig gärna/ Kram Skogsfen
2012-08-04

  Blåbärskaj
Det är skönt att du finns där, för vad vore denna sida utan dig
2012-08-04

  Rise Little One
Härligt att ha denna diktarjag med sig
2012-08-04

  Christine Sabel
Härliga trösterika ord!
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP