Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista blad

mitt sista blad för vinden,
en kaskad av ofödda ord som
ömmar en själ av törst,

fri i sin natur, ren i den första skörden
som hämtar smaken av beska av söta förnimmelser,

mitt sista hjärtslag i vakuum,
ett rusande tåg av puls som bryter mark av härdat motstånd,

vi kan vinna trots allt,
finna vägen ur dimbankar som lurar morgondaggen,
vi kan förlora utan tårar
och hitta en gränslös förhoppning och göra världen
till ung igen,

har dig i mitt blod,
har dig bortom beröring

låter din flyga iväg med vinden för att en gång få
möjlighet att möta dig
igen.




Prosa av Max Poisé
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-05 00:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Alltid så starkt, det kommer ut ur skärmen och jag hör liksom berättarrösten. Bra!
2012-08-07

  shiiva
Hög frekvens i denna

2012-08-06

    ej medlem längre
Helt underbar text!
2012-08-05

  Mats Henricson
Starka känslor i denna ,vackert fångade !
2012-08-05

    JO:82
känner igen mig i texten denna stund <3
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé